Sharing Life

Voor (zorg)organisaties en gemeenten

Naast direct gebruik binnen een gezin of familie kan VideoYou juist ook een heel interessant concept zijn voor (zorg)organisaties, woningcorporaties of gemeenten. Want ook zelfstandig wonenden of bewoners van zorginstellingen voelen eenzaamheid en hebben behoefte aan contact. Met familie en vrienden, maar ook met zorgverlener of wijkhulp. Zeker in deze tijd. Het eenvoudige gebruik en de service & support op afstand zorgen voor gebruiksvriendelijkheid voor iedereen. Het is een kleine moeite, maar het geeft een heel groot plezier.

Daarnaast kan er mogelijk slim worden aangehaakt op regelingen zoals ‘Stimuleringsregeling E-Health Thuis (SET)’ of de recent gesloten tijdelijke regeling ‘SET COVID-19’.

Volledig ondersteund, makkelijk voor iedereen

Cirkel_6_blauw

Alle opties uit het zorgpluspakket zijn simpel op afstand in te stellen door de persoon die de regie heeft over de VideoYou-tablet. Dit kan een familielid zijn maar ook een zorgprofessional. De basis is en blijft het startscherm met de 6 kanalen.

VideoYou zorgt op afstand dat de tablet altijd goed werkt, de juiste updates & beveiliging heeft en we kunnen zelfs de tablet overnemen om eventuele problemen real time aan te pakken. Lekker makkelijk voor familie & vrienden, heel fijn voor opa of oma en niet belastend voor eventuele zorgverleners.

Samen verder verkennen wat VideoYou voor jullie kan betekenen?

Cirkel_6_blauw

Wil je meer weten over wat VideoYou kan betekenen voor de mensen in jullie (zorg)instelling of gemeente? Laat hier je gegevens achter en we nemen contact op om het samen te verkennen.

Contactformulier

Voor (zorg)organisaties en gemeenten


Eenzaamheid zou niet mogen bestaan. En hoeft ook niet te bestaan. Met VideoYou delen 6 familieleden of vrienden dagelijks hun leven met (o)pa of (o)ma. Kleine gebeurtenissen worden grote geluksmomenten. Een video sturen. Een video ontvangen. Eenvoudig en waardevol. Zo vaak je maar wil.

VideoYou. Sharing life.

Meer weten over VideoYou? Wij bellen jou!

jij
Opa
Oma