Contact

Contact

BAL_BLAUW
BAL_BLAUW
BAL_BLAUW
BAL_BLAUW
BAL_BLAUW

Meest gestelde vragen

VideoYou wordt meestal aangeschaft door één van de kinderen van de gebruiker van de VideoYou-tablet. Daardoor heeft hij/of zij de regie over de tablet en in veel gevallen wordt de ‘sharing the bill’ optie gebruikt om de rekening met andere familieleden en vrienden te delen. Zo worden opa of oma niet belast met een paar regel dingen en kunnen ze vooral genieten van VideoYou als jij het langs komt brengen.
De videotablet wordt volledig geprepareerd afgeleverd bij jou thuis zodat je zelf de VideoYou-tablet als cadeautje kan overhandigen aan degene met wie jullie VideoYou gaan gebruiken. Zo kun je het ook voorzien van een persoonlijk kaartje (wat we meeleveren), even ter plekke in een paar seconden de wifi in stellen en na het starten van de VideoYou applicatie samen van de eerste filmpjes te genieten. Dit kan ook door het raam in deze rare coronatijd. Deze warme overdracht doet wonderen en wordt van harte aanbevolen. Dit kan uiteraard ook door iemand worden gedaan die dichterbij (o)pa of (o)ma woont. Vul dan hun adres in als afleveradres. Als het echt niet anders kan dan kan de VideoYou-tablet ook rechtstreeks naar (o)pa of (o)ma worden gestuurd. Via de telefoon kan dan samen de wifi worden in gesteld en de applicatie worden gestart.
VideoYou kan overal ter wereld worden gebruikt op locaties waar een internetverbinding mogelijk is. Dus ook de geëmigreerde broer in Australië of de vriend uit Canada kunnen video’s delen en ontvangen met VideoYou.

De VideoYou-tablets zijn speciaal zo gemaakt dat opa of oma niet bij andere functies kan. Dit geldt zowel voor de software kant (andere apps die erop staan) als de hardware kant (volumeknoppen en power knop). Daardoor is de tablet helemaal opa en oma proof, wat ze ook proberen.

Wil je geen gebruik meer maken van VideoYou dan is de VideoYou-tablet uiteraard gewoon van jullie en krijg je instructies hoe deze simpel om te vormen naar een reguliere tablet met standaard functionaliteiten.

VideoYou is vanaf mei beschikbaar in Nederland. Om iedereen van het hoge serviceniveau te voorzien waar we voor staan laten we VideoYou gecontroleerd groeien.

Een VideoYou-tablet is een tablet met een scherm van minimaal 10 inch en speciaal geprepareerd met een VideoYou applicatie zodat opa of oma niet bij andere functies kan (wat ze ook proberen). De basis is een Samsung, Lenovo, Huawei of Archos tablet. Dit hangt af van wat op voorraad is. De vraag naar VideoYou is erg hoog en het aanbod van tablets in de markt, mede door corona, slechts beperkt. Onze inkopers hebben korte lijnen naar de belangrijkste verkooppunten om zo goed mogelijk aan de vraag te voldoen.
Met het zorgpluspakket is VideoYou ook heel geschikt voor mensen die wat extra zorg nodig hebben. De basisfunctie blijft zoals hierboven beschreven. Op subtiele wijze kunnen zorgfuncties worden toegevoegd zonder inbreuk op gebruiksvriendelijkheid.

Met VideoYou-basis kunnen 6 mensen video sturen en ontvangen. Via je account kun je dit met een simpele druk op de knop verhogen naar een onbeperkt aantal gebruikers voor slechts EURO 1,99/maand extra. Hierdoor heeft niet iedereen meer zijn eigen kanaal op de VideoYou-tablet van opa of oma maar worden de filmpjes getoond op volgorde van binnenkomst .

Met een simpele instelling in je account kan je straks voor EURO 0,99 extra per maand videobellen toevoegen op het begin scherm net als de optie dat opa of oma ook zelf video’s kan initiëren. Net zo handig in gebruik als de rest van VideoYou en simpel in te stellen welke 10 mensen opa of oma kan bellen. Opa of oma hoeft slechts op een foto te drukken en de verbinding wordt gemaakt. We kiezen er bewust voor om dit pas na twee weken van gebruik mogelijk te maken om zo mensen geleidelijk aan mee te nemen in het gebruik. Kortom eerst mooie ervaring met de video’s en dan pas een mooi stapje extra.

VideoYou-tablet krijgt standaard verbinding via de eigen wifi van de gebruiker (of slim van de buren). Indien wifi niet aanwezig is dan kan simpel met de VideoYou 4G-optie op elke locatie in Nederland verbinding worden gemaakt. Hiervoor ontvangen jullie bijvoorkeur een VideoYou-tablet waar een 4G sim in geplaatst kan worden of eventueel een apart MIFI-kastje waar een 4G sim in geplaatst kan worden. Dit is een apparaatje van 10 cm bij 5 cm waarmee op locatie een wifi hotspot kan worden gemaakt. Door plug & play zo te gebruiken. Welke variant het wordt hangt af van de beschikbaarheid. Na de bestelling van VideoYou ontvang je via de mail instructies en enkele links waar je zelf gemakkelijk en goedkoop een benodigd data only abonnement van 3-5 GB/maand kan afsluiten.

Dit wil ik.
Wij willen starten met het delen van ons leven.

Contact formulier:


Inschrijven nieuwsbrief

Contact-Us-Pic-Page.png

Tablet I

Koop de bundel met daarin Tablet 1

My-Skills-Pic-Texture.png

Tablet XI

Koop de bundel met daarin Tablet XI

Contact-Us-Pic-Page.png

Tablet X

Koop de bundel met daarin Tablet X