Sharing Life

Eenvoud was nog nooit zo bijzonder.

En dat voor maar 1,66 per persoon per maand (op basis van 6 personen). En gewoon maandelijks opzegbaar. Zoals het hoort. Jullie betalen van één rekeningnummer en pas vanaf de eerstvolgende nieuwe maand. Voor de speciaal geconfigureerde VideoYou tablet  betaal je eenmalige kosten bij aanschaf en is later desgewenst eenvoudig terug te zetten naar een tablet voor normaal gebruik (voor digitaalvaardige gebruikers). Geen addertjes onder het gras, maar een eerlijke en transparante manier om ons leven te delen.

Drie redenen waarom dit een goede keus is.

1

De speciale VideoYou tablet volledig (o)pa en (o)ma proof.

De Full HD 10’ VideoYou tablets zijn zo geconfigureerd dat (O)pa of (o)ma kan er niks fout mee kan doen. Wat ze ook proberen de tablet springt altijd vanzelf weer terug naar het beginscherm. Klaar voor gebruik! Het gebruikersgemak voorkomt stress en geeft vertrouwen. De tablet is voorzien van een standaardje zodat hij handig op een vaste plek in huis kan worden geplaatst (en daar ook blijft staan). Via het meegeleverde snoer wordt de VideoYou tablet altijd voorzien van stroom. De kosten voor deze speciale VideoYou tablet bedragen eenmalig 289 euro (voor de WIFI only variant). Dit marktconforme bedrag voor een goede tablet is inclusief opstart en configuratiekosten, de standaard om de tablet op te plaatsen en verzendingskosten.

2

Wij zorgen voor onderhoud en hulp op afstand. Lekker makkelijk voor jou.

Ouderen en hulpbehoevenden hebben nou eenmaal minder ervaring of vaardigheden met digitale devices. Daarom zorgen wij, voor een vast maandbedrag van euro 9,99 , voor service en support op afstand van de VideoYou-tablet zonder dat de gebruiker daar last van heeft. Zo voorkomen we irritante pop ups, zorgen dat de software en beveiliging altijd up to date is en kunnen eventuele problemen op afstand oplossen door de tablet over te nemen zonder dat er iemand in huis hoeft te komen. Jij dus ook niet 🙂 Het enige wat daar voor nodig is, is een goede internetverbinding. Mooi toch?!

3

Dit is pas het begin. We blijven ontwikkelen in de strijd tegen eenzaamheid.

Onze missie is om ouderen uit de eenzaamheid te halen en vrienden & familie op een mooie simpele manier via alledaagse momenten hun leven te laten delen en verrijken. Daar kan jij een beetje aan bijdragen en zullen wij mee bezig blijven. Geef ons feedback en samen ontwikkelen we VideoYou door tot een onmisbaar element in de huiskamer. En op jouw telefoon. 

Via deze knop bestelt u VideoYou in slechts 3 klikken.

Aansluiten

Eenzaamheid zou niet mogen bestaan. En hoeft ook niet te bestaan. Met VideoYou delen 6 familieleden of vrienden dagelijks hun leven met (o)pa of (o)ma. Kleine gebeurtenissen worden grote geluksmomenten. Een video sturen. Een video ontvangen. Eenvoudig en waardevol. Zo vaak je maar wil.

VideoYou. Sharing life.

Meer weten over VideoYou? Wij bellen jou!

jij
Opa
Oma

VideoYou tablet
WIFI ONLY

Kies deze tablet als (o)pa of (o)ma WEL eigen wifi heeft of slim op de wifi van de buren kan worden aangehaakt.

VideoYou tablet
WIFI + 4G optie

Kies deze tablet als (o)pa of (o)ma GEEN wifi heeft en een andere manier voor verbinding maken nodig is. Let op: exclusief benodigde simpel en goedkoop sim only data abonnement.

Inschrijven nieuwsbrief

Contact-Us-Pic-Page.png

Tablet I

Koop de bundel met daarin Tablet 1

My-Skills-Pic-Texture.png

Tablet XI

Koop de bundel met daarin Tablet XI

Contact-Us-Pic-Page.png

Tablet X

Koop de bundel met daarin Tablet X